Welkom bij Groepsaccommodaties Nederland

‘Samen inspireert, samen werkt’. Door dat motto heeft Stichting Groepsaccommodaties Nederland zich bij haar oprichting in 2017 laten leiden. Een nieuwe branche-organisatie die opkomt voor de belangen van haar leden, vorm geeft aan een inspirerend netwerk in de leisure-sector en groepsaccommodaties en haar gasten faciliteert met praktische informatie.

Wie zijn we?

We zijn een nieuwe branche-organisatie en we vertegenwoordigen ruim 75 bedrijven met groepsaccommodaties. Lees verder…

Wat doen we?

We hebben een aantal hoofdtaken zoals belangenbehartiging, het bieden van een inspirerend netwerk, het voorzien in facilitaire zaken en het promoten van het begrip ‘groepsaccommodaties’. Lees verder…

Waar staan we voor?

Een verdere professionalisering van de sector en promotie van het product ‘groepsaccommodaties’. Lees verder…

Groepsaccommodaties & Corona

Het zijn turbulente tijden, ook voor groepsaccommodaties. Zelf gezond blijven is van het grootste belang, je bedrijf daarbij zo gezond mogelijk houden ook. Lees verder….

Leden door geheel Nederland

De deelnemers aan de Stichting Groepsaccommodaties Nederland zijn gevestigd door geheel Nederland. Alle deelnemers werken met uniforme reserveringsvoorwaarden.

Alle deelnemers aan de Stichting Groepsaccommodaties Nederland staan kosteloos vermeld op ons vernieuwde boekingsplatform groepsaccommodatie Lees meer…

Nieuws

De Stichting Groepsaccommodaties Nederland organiseert activiteiten, heeft een nieuwsbrief voor leden en is toegankelijk voor vragen. Kom in contact met ons en wij helpen u graag.

Services: reserveringsvoorwaarden

De groepsaccommodaties verenigd in Groepsaccommodaties Nederland hanteren uniforme voorwaarden. Deze voorwaarden zijn beschikbaar in het Nederlands, Duits en Engels.

Services: groepsannuleringsverzekering

Onderdeel van de facilitaire diensten van de Stichting Groepsaccommodaties Nederland is het aanbieden van een groepsannuleringsverzekering, ElkeGroepverzekering.nl. Deze wordt aangeboden in samenwerking met Bovemij en Assurantietussenpersoon van Eck.

Stichting Groepsaccommodaties Nederland

Als gast de verzekering afsluiten?

Bent u gast die verblijft bij een groepsaccommodatie die is aangesloten bij de Stichting Groepsaccommodaties Nederland? Maak dan gebruik van deze groepsannuleringsverzekering.

Meer weten over de Stichting Groepsaccommodaties Nederland?