Services

Groepsannuleringsverzekering

Onderdeel van de facilitaire diensten van de Stichting Groepsaccommodaties Nederland is het aanbieden van een groepsannuleringsverzekering, ElkeGroepverzekering.nl. Deze wordt aangeboden in samenwerking met Bovemij en Assurantietussenpersoon van Eck.

Sluit hier als gast direct uw annuleringsverzekering af

U heeft een verblijf geboekt bij een groepsaccommodatie, die is aangesloten bij Groepsaccommodaties Nederland, de belangenorganisatie voor deze sector. Natuurlijk rekent u erop dat uw verblijf ook door zal gaan.

Maar er kan in de tussenliggende periode van alles gebeuren waardoor u onverhoopt toch moet annuleren. Ook kan het voorkomen dat u het verblijf moet afbreken. In dat geval bent u annuleringskosten verschuldigd. Sluit daarom hier de speciale annuleringsverzekering voor groepen af.

 

Speciaal voor groepen
De groepsaccommodatie waar u geboekt heeft, biedt deze speciale annuleringsverzekering voor groepen met een dekking tot wel 100%. Tegen een aantrekkelijk tarief. Maak hier uw premieberekening.

De verzekering wordt geadministreerd door Assurantietussenpersoon Van Eck en is ondergebracht bij Bovemij. Bekijk hier de dekking en de voorwaarden.

Belangstelling? Vul dan hier uw gegevens in:

Op de site www.elkegroepverzekering.nl vindt u verder alle informatie over deze aantrekkelijke annuleringsverzekering voor groepen.

Hoe werkt ElkeGroepVerzekering voor ondernemers?

Kijk hiervoor op https://www.elkegroepverzekering.nl/ondernemer/

Reserveringsvoorwaarden Groepsaccommodaties

De reserveringsvoorwaarden van Groepsaccommodaties Nederland vind u hier.

Elkegroep.nl

Alle deelnemers aan Stichting Groepsaccommodaties Nederland staan gratis vermeld op het boekingsplatform www.elkegroep.nl. Hiermee bespaart u minimaal €400 in vergelijking met niet deelnemers. Lees meer…