Services

Groepsannuleringsverzekering

Onderdeel van de facilitaire diensten van de Stichting Groepsaccommodaties Nederland is een collectieve groepsannuleringverzerking. Deze wordt aangeboden in samenwerking met Bovemij en Business Services BV.

Als gast de verzekering afsluiten?

Bent u een gast die verblijft bij een groepsaccommodatie die is aangesloten bij de Stichting Groepsaccommodaties Nederland? Maak dan gebruik van deze Elke Groep groepsannuleringsverzekering.

Aanleveren overzichten afgesloten annuleringsverzekeringen

De bedrijven die zelf de verzekeringspremies innen en hiervoor de overzichten moeten aanleveren, kunnen dat voortaan doen via https://www.recreatienederlandverzekeringen.nl/ondernemers/ –> ga naar optie 2 bij kopje ‘verzekering aanbieden’ en klik op link ‘Lever hier uw overzichten aan’. Dit is beter dan het los aanleveren via email.

Reserveringsvoorwaarden Groepsaccommodaties

De groepsaccommodaties verenigd in Groepsaccommodaties Nederland hanteren uniforme voorwaarden. Deze voorwaarden zijn beschikbaar in het Nederlands, Duits en Engels. Hieronder kunt u de voorwaarden downloaden:

Elkegroep.nl

Alle deelnemers aan Stichting Groepsaccommodaties Nederland staan gratis vermeld op het boekingsplatform www.elkegroep.nl. Hiermee bespaart u minimaal €400 in vergelijking met niet deelnemers. Lees meer…