NIEUWS

Uitnodiging Groepsexcursie di 5 – wo 6 februari 2019 

Na de succesvolle groepsreis in 2018 organiseren we nu op dinsdag 5 en woensdag 6 februari onze tweedaagse groepsreis. Het programma is dit jaar opgebouwd rond het thema

‘Extra omzet door arrangementen voor groepen?’

Klik hier om de gehele uitnodiging te openen.

 

 


September 2018

 

Gratis plaatsing van uw groepsaccommodatie in 2018!

Lancering vernieuwd boekingsportal ElkeGroep.nl

 

In samenwerking met UwBoeking.com heeft Stichting Marketing Groepsaccommodaties in september het vernieuwde boekingsportal ElkeGroep.nl gelanceerd. ElkeGroep.nl wordt hèt gezamenlijke boekingsplatform van en voor àlle groepsaccommodaties in Nederland.

Met UwBoeking is o.a. het volgende overeengekomen:

  • het portal ElkeGroep.nl is in eigendom van Stichting Marketing Groepsaccommodaties
  • de stichting heeft volledig zeggenschap over vorm en inhoud van het platform
  • de stichting heeft volledig zeggenschap over de marketing die ten behoeve van het platform wordt ingezet
  • er wordt door UwBoeking.com geen commissie geheven of boekingsvergoeding gevraagd
  • de meest gangbare boekingssoftware-programma’s worden koppelbaar via het programma ICALL
  • er komt een ‘mijnomgeving’, waarbij groepsaccommodaties hun eigen vermelding kunnen beheren

 

Het realiseren van conversie is van het allergrootste belang. Via de overeenkomst met UwBoeking.com wordt hiervoor marketingbudget vrijgemaakt. Daarnaast zal de stichting een verdienmodel gaan ontwikkelen voor het verruimen van dit budget.

Vanaf 1 januari 2019 gelden gunstige voorwaarden om aan ElkeGroep.nl deel te nemen. In 2018 is plaatsing van uw groepsaccommodatie zelfs geheel gratis! En bij leden van Groepsaccommodaties Nederland zit deelname aan ElkeGroep vanaf 1 jan ’19 gratis in het lidmaatschap! Voor meer info: info@groepsaccommodaties-nederland.nl.

 

Op donderdag 4 oktober a.s. organiseren Stichting Marketing Groepsaccommodaties en Stichting Groepsaccommodaties Nederland een informatieve en inspirerende bijeenkomst over ElkeGroep.nl & Marketing. Van 15.30 – 20.00 uur (incl. diner) bij de Paasheuvelgroep in Vierhouten. Heeft u belangstelling voor deze bijeenkomst? Meld u zich dan aan via info@groepsaccommodaties-nederland.nl en we houden u graag op de hoogte.