NIEUWS

Ondernemersleergang

Groepsaccommodaties Nederland organiseert in samenwerking met Vekabo een leergang voor ondernemers van groepsaccommodaties aan. Deze start op 10 december 2019 in de regio Zuid/Midden-Nederland. De leergang bestaat uit 4 (netwerk)bijeenkomsten in de periode jan. ’20 – dec.’20. Klik hier voor meer informatie

Groepsaccommodaties Nederland presenteert strategische visie

 

Eigenaren van groepsaccommodaties zijn optimistisch gestemd over de toekomst. Dat blijkt uit de nieuwe strategische visie voor groepsaccommodaties, opgesteld door Celth (BUas en Hogeschool Stenden) in opdracht van ons als Stichting Groepsaccommodaties Nederland.

De ondernemers zien volop marktkansen, de kwaliteit van de groepsaccommodaties groeit en de ondernemers in de sector werken steeds meer samen, o.a. op het gebied van marketing via ElkeGroep.nl. Daarnaast liggen er kansen door meer focus op doelgroepen, beleving en arrangementen. De strategische visie werd gepresenteerd in de Kop van Overijssel aan eigenaren van groepsaccommodaties, tijdens de succesvolle tweedaagse groepsreis.

Belangstelling voor de strategische visie? Wij delen de kennis over onze sector graag. U kunt de visie downloaden via bijgaand formulier. Veel leesplezier gewenst.


(na het invullen van de gegevens in het formulier wordt de strategische visie automatisch per mail toegestuurd)

 

Projectleider Erik van Nuland (l) overhandigt de Strategische Visie Groepsaccommodaties aan de voorzitter van Stichting Groepsaccommodaties Nederland, Roel Poppe Lubbers (r) tijdens de groepsreis


September 2018

 

Gratis plaatsing van uw groepsaccommodatie in 2018!

Lancering vernieuwd boekingsportal ElkeGroep.nl

 

In samenwerking met UwBoeking.com heeft Stichting Marketing Groepsaccommodaties in september het vernieuwde boekingsportal ElkeGroep.nl gelanceerd. ElkeGroep.nl wordt hèt gezamenlijke boekingsplatform van en voor àlle groepsaccommodaties in Nederland.

Met UwBoeking is o.a. het volgende overeengekomen:

  • het portal ElkeGroep.nl is in eigendom van Stichting Marketing Groepsaccommodaties
  • de stichting heeft volledig zeggenschap over vorm en inhoud van het platform
  • de stichting heeft volledig zeggenschap over de marketing die ten behoeve van het platform wordt ingezet
  • er wordt door UwBoeking.com geen commissie geheven of boekingsvergoeding gevraagd
  • de meest gangbare boekingssoftware-programma’s worden koppelbaar via het programma ICALL
  • er komt een ‘mijnomgeving’, waarbij groepsaccommodaties hun eigen vermelding kunnen beheren

 

Het realiseren van conversie is van het allergrootste belang. Via de overeenkomst met UwBoeking.com wordt hiervoor marketingbudget vrijgemaakt. Daarnaast zal de stichting een verdienmodel gaan ontwikkelen voor het verruimen van dit budget.

Vanaf 1 januari 2019 gelden gunstige voorwaarden om aan ElkeGroep.nl deel te nemen. In 2018 is plaatsing van uw groepsaccommodatie zelfs geheel gratis! En bij leden van Groepsaccommodaties Nederland zit deelname aan ElkeGroep vanaf 1 jan ’19 gratis in het lidmaatschap! Voor meer info: info@groepsaccommodaties-nederland.nl.

 

Op donderdag 4 oktober a.s. organiseren Stichting Marketing Groepsaccommodaties en Stichting Groepsaccommodaties Nederland een informatieve en inspirerende bijeenkomst over ElkeGroep.nl & Marketing. Van 15.30 – 20.00 uur (incl. diner) bij de Paasheuvelgroep in Vierhouten. Heeft u belangstelling voor deze bijeenkomst? Meld u zich dan aan via info@groepsaccommodaties-nederland.nl en we houden u graag op de hoogte.