Groepsannuleringsverzekering

Onderdeel van de facilitaire diensten van de Stichting Groepsaccommodaties Nederland is het aanbieden van een groepsannuleringverzekering, ElkeGroepverzekering.nl. Deze wordt aangeboden in samenwerking met Anker Insurance en Assurantietussenpersoon van Eck.

Sluit hier als gast direct uw annuleringsverzekering af
U heeft een verblijf geboekt bij een groepsaccommodatie, die is aangesloten bij Groepsaccommodaties Nederland, de belangenorganisatie voor deze sector. Natuurlijk rekent u erop dat uw verblijf ook door zal gaan.

Maar er kan in de tussenliggende periode van alles gebeuren waardoor u onverhoopt toch moet annuleren. Ook kan het voorkomen dat u het verblijf moet afbreken. In dat geval bent u annuleringskosten verschuldigd. Sluit daarom hier de speciale annuleringsverzekering voor groepen af.

 

Speciaal voor groepen
De groepsaccommodatie waar u geboekt heeft, biedt deze speciale annuleringsverzekering voor groepen met een dekking tot wel 100%. Tegen een aantrekkelijk tarief. Maak hier uw premieberekening.

De verzekering wordt geadministreerd door Assurantietussenpersoon Van Eck en is ondergebracht bij Anker Insurance. Bekijk hier de dekking en de voorwaarden.

Belangstelling? Vul dan hier uw gegevens in:

Op de site www.elkegroepverzekering.nl vindt u verder alle informatie over deze aantrekkelijke annuleringsverzekering voor groepen.

 

Hoe werkt ElkeGroepVerzekering voor ondernemers?
Kijk hiervoor op https://www.elkegroepverzekering.nl/ondernemer/